Getuigen gezocht na ongeval Noorderkeerkring

14-06-2013 10:59

Alphen aan den Rijn - De politie in Alphen aan de Rijn onderzoekt een ongeval op de Noorderkeerkring ter hoogte van het Weteringpad waarbij de veroorzaker doorreed. De politie is daarbij op zoek naar getuigen.

Een 18-jarige fietser reed dinsdag 11 juni om 17.35 uur over de Noorderkeerkring toen hij werd aangereden door een onbekende bestuurder van een snorfiets. De fietser kwam daarbij ten val. De bestuurder sprak de fietser aan en verweet hem dat hij beter had moeten uitkijken. Hierna reed de man door zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De fiets van de 18-jarige man raakte bij de val beschadigd.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend

Man, gezet postuur, lengte 1.80 mtr, leeftijd 40-50 jaar. Hij heeft kort afgeschoren haar, licht van kleur. De man heeft een bolgezicht en had een stoppelbaard en droeg een grijs T-shirt met print.

Tips bel de politie

Ten tijde van het ongeval waren twee automobilsiten die ter hoogte van de kruising met het Weteringpad stonden te wachten. De politie hoopt dat deze bestuurders het ongeval hebben zien gebeuren en informatie voor de politie hebben. Eén van hen meldde zich al naar aanleiding van een burgernetmelding. Heeft u het ongeval zien gebeuren? Kent u de bestuurder? Bel dan met de politie in Alphen aan de Rijn via 0900-8844.