Verdachten aangehouden na mishandeling en belediging

10-06-2013 10:55

Alphen aan den Rijn - De politie heeft zaterdag 8 juni om 01.45 uur twee Alphenaren van 19 jaar aangehouden na mishandeling en het uiten van beledigingen. De mannen waren kort daarvoor geweigerd bij een uitgaansgelegenheid aan de Julianastraat.

De mannen waren onder invloed van alcohol toen ze naar binnen wilden. Een van de mannen begon hierop te schreeuwen en greep de portier bij de keel. De portier wist de man onder controle te krijgen en hem, samen met een collega portier, weer buiten te zetten. De man uitte, toen hij op de grond lag, beledigingen naar de portier.

Buiten zocht de man ruzie met een groepje jongens waarna er kort een vechtpartij ontstond met de verdachten. De politie werd gebeld waarna agenten de verdachten op de Kerkstraat hebben aangesproken en hebben aangehouden. De man die de portier aanviel en ruzie met de groep jongens had, stelde zich ook direct vervelend op tegen de agenten. Hij probeerde één van hen te slaan, pleegde verzet en uitte weer beledigingen toen hij werd aangehouden.